Silivri Facebook

35 Yaşında Dev Şirketin Başında…

35 Yaşında Dev Şirketin Başına Geçti…

Silivri’de AKA ŞEHİR SİLİVRİ ismiyle büyük bir projeye başlayan Mehmet Aka henüz 35 yaşında…

Medicalpark Hastanesi’nin arkasında bugün temeli atılan 11 blok 18 dükkandan oluşan proje; 30.000 m2 parsel alanında 10.955 m2 otopark, 295 m2 havuz bulunuyor. 3+1 daireler 190 m2 brüt, 135 m2 net olarak yapılıyor.

Proje hakkında bilgi veren AKA ŞEHİR SİLİVRİ isimli firma sahibi Mehmet AKA “ firmamızın İstanbul’da bitmiş ve devam eden birçok projesi var. Normal şartlarda 36 ay sürmesi beklenen bitiş tarihini 24 aya çektik, kalitemizden asla taviz vermeden kullandığımız her malzeme 1. Sınıf malzemelerdir. İlk etapta çevremizde satışa sunulan inşaatlardan daha ekonomik fiyatlarla satışa başladık. Silivri’ye, çok prestijli olan projemiz hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

İnşaat alanında büyük tecrübeye sahip olan Mehmet AKA, babası Köksal AKA’nın kurduğu KÖKSAL Şirketler Grubunun da sahibi ayrıca Bayburtlu İnşaatın sahipleri Eyüp ve Yakup Bayburtlu kardeşlerin teyze çocuğu. Temel atma törenine Mehmet Aka'nın inşaat sektöründen dostları katıldı. Törenden sonra Mehmet Aka kendi elleriyle davetlilere mangal yaktı ve ikramda bulundu.

Silivriliyiz.com ailesi olarak AKA ŞEHİR SİLİVRİ projesinin hayırlı olmasını dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol