Silivri Facebook

SİLİVRİ BAĞRINA BASMADI AMA...

SİLİVRİ BAĞRINA BASMADI AMA

1.LİĞİ SİLİVRİLİ’YE HEDİYE ETTİ….

TÜRKİYE Tenis Federasyonu tarafından İstanbul Yeşilyurt Tenis Kulübü’nde organize edilen tenis turnuvasında 9 yaş katagorisinde Ömer Alp Özdemir 1. Oldu…

Silivri’den katılan 8 yaş katagorisinde 9 sporcu da madalyalar kazanarak Siilivri’yi en iyi şekilde temsil etti. 8 yaş katagorisinde İlke- Meral- Nas- Mustafa- Nil- Defne- Alperen- Başak- İdil ve İrem mücadele etti.

Silivri Tenis Academy sporcuları baş antrenör  Fikret Özdemir ve antrenörler Ali Topcuoğlu ve Tuğçe Aydınlıoğlu ile birlikte 2 yıllık özverili çalışmaları sonucunda Silivrimizi gururla temsil ettiler.

14 yaş katagorisinde 25 Ağustosta 14 sporcu ile Silivrimiz temsil edilecek. Ayrıca 12-13-14- Eylülde akademi sporcuları 8 tenisçi Silivrispor’u Yunanistan’da yapılacak Balkan Kupası dostluk turnuvasında temsil edecek

Başantrenör Fikret Özdemir, “bizler çok çalışacağız ve başarılı olacağız. Silivrimizi her yerde gururla temsil edeceğiz. Üzülerek ifade ediyorum ki, Silivrimize tenis tesisleri yapamazsak, tenis spor olarak değil hobi olarak kalacaktır. Tüm ilçelerde belediyelerin katkılarıyla bu sorunlar hallediliyor. Bizlerin de tesisleşme anlamındaki projelerimizi Silivri Belediyesi ile görüşerek inşallah en kısa zamanda çözmek istiyoruz.” Dedi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol