Aradığını bulamadın mı? Buradan keşfet!
Çorum'da Köpeğe Çarpmamak İçin Manevra Yapan Otomobil Takla Attı: 3 Yaralı
Çorum'un Alaca ilçesinde, sürücüsünün aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yaptığı manevra sonucu kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza Nasıl Meydana Geldi?
Olay, akşam saatlerinde Alaca ilçesi Yenice köyü yakınlarında meydana geldi. Tuğba Demir (34) yönetimindeki 34 CKS 299 plakalı otomobil, yola aniden çıkan bir köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası kontrolden çıkarak takla attı.
3 Kişi Yaralandı
Kazada sürücü Tuğba Demir ile yanında bulunan Gülçimen Özdemir (36) ve Melisa Bay (14) yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sağlık Durumları İyi
Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Aradığını bulamadın mı? Buradan keşfet!